Gnarp!

I torsdags åkte jag, Musch, Lily och Wilton till Gnarp för att hälsa på våran kusin Othilia som fått barn. Så himla söt liten tjej! Hon är nu en månad gammal och hon är fortfarande mindre än vad Lily var när hon föddes. Mini!! Så mysigt att få träffa senaste tillskottet i släkten. 

Vi sov hos Othilia och Oscar natten till igår. Igår hängde vi hos dem på förmiddagen och sen tog vi en promenad till vår moster med familj för att äta lunch där.

(null)

(null)

(null)

Tripp, trapp, trull!

(null)

(null)

Det är klart att de små kusinerna måste hålla hand när Lily äter, så söta! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid 17-tiden var det dags att promenera hem igen så att vi skulle hinna vara på plats i Hudik för att se brors match.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter matchen hejade vi på en svettig brors innan vi hoppade in i bilen och åkte hemåt igen (och hela bilen luktade hockeysvett efter att ha kramat brors haha. Helt sjukt vad det stinker!).. Väsby hamnade efter med hela 4-0 men lyckades hämta upp det bra. Dock blev det 6-5 tillslut och alltså förlust men det var så roligt att se match ändå även om det är extra kul med vinst! Men säsongen har ju bara börjat... 

(null)

(null)

Musch och Wilton packade vi ur i Furuvik och sen fick jag sällskap av Josefin sista biten hem till Östhammar. Vi rullade in på uppfarten exakt kl 00 och Johan och Hugo mötte oss med pussar i dörren. Mysigt! Tack kusin och moster för ett mysigt dygn och tack brors för att vi fick vara VIP på matchen, haha!