En låda med gamla minnen!

Igår åkte jag, Lily och Hugo till Furuvik när vi vaknade. När vi kom dit bjöd musch på lyxbrunch.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hugo älskar babygymmet lika mycket som barnen. Hugo får inte vara i Lilys babygym hemma och det köper han rakt av men hemma hos musch "är det minsann hon som bestämmer" och där får han alltså vara. Vilken lycka! 

(null)

Vi tog en liten snabb sväng till köpis. Jag älskar mitt nya kameraband (som just nu sitter på min handväska). Hur fint?!

(null)

Efter Valbo så kom mamma också till Furuvik.

(null)

Det här med att äta ett äpple ifred är historia.. Hugo och Lily älskar äpplen!! 

(null)

(null)

När det var dags för kidsen att sova ville vi knäppa en söt bild på dom i deras matchande pyjamasar men det är lättare sagt än gjort numera.. Lily ligger ju still i exakt 0,1 sekund. Resten av tiden är hon mest upptagen med att pussa på sin lilla kusin. Dom är ju bara för söta!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså jag dog när jag såg den här bilden. Hur rolig (och ful)?? Haha! 

(null)

Det här blev det bästa resultatet.. Det fick duga! 

(null)

När kidsen somnat var det äntligen dags för oss att öppna lådorna med kläder från när vi var små. Så himla kul! Det var väldigt mycket gulligt men också väldigt mycket... inte så fint. Haha! Men så roligt att det finns kvar massa! Jag ska tvätta upp det och sen kör vi all in på 90-tals-babykläder.

(null)

(null)

Efter en stund vaknade både Lily och Wilton och Lily kunde verkligen inte komma till ro och somna om så tillslut hoppade vi in i bilen och åkte hem. Hemma möttes vi av en sovandes boyfriend men det var väldigt mysigt att krypa ner bredvid honom. 

Tack musch och mami för en mysig dag igår! 


Angelica Wåhlin

Vilka härliga bilder!

Svar: 😍☺️💗
Evelina Nilsson