Chill-lördag!

Idag har vi gjort allt och inget.. Kontoret är klart så nu är det dags att börja inreda. Vi hittade ett galet fint skrivbord som vi älskade men det kostade 30’ och vi tyckte det var lite väl dyrt så vi bestämde oss för att bygga ett eget. Vi körde copy-paste på det vi hittade för 30k och det blev galet snyggt!! Bild kommer! 

Vi var till svärisarna en sväng på förmiddagen för att såga till skivorna till skrivbordet. När vi kom hem därifrån sa det swish och så var skrivbordet klart och efter det åkte vi och storhandlade. Efter storhandling var det dags för brors hockeymatch på tv och sen middag! Och nu kör vi en favorit i repris från gårdagskvällen. Lily somnade samma tid som igår, Johan och Hugo somnade i soffan kort därefter och här sitter jag återigen med godisskålen framför tvn. Jag har inte sett ’torka aldrig tårar utan handskar’ ännu så det var dags nu. 

Lycklig tjej som är mer än redo för middag!

(null)

Och här har ni en bild på top 10 det godaste som finns. SATSUMAS!! Alltså lyckan när vi kom in på Willys idag och såg att de äntligen är här! Jag har tryckt i mig flera stycken redan. Så. Galet. Gott.

(null)