Uppsala och barnlediga!

Idag ville svärisarna låna Lily så Eva kom och hämtade henne vid 11.30! Johan kom loss lite tidigare idag från jobbet så vi passade på att göra lite nytta när vi var barn- och hundlediga och åkte in till Uppsala för lite shopping. Vi köpte gardiner, matta, gardinskenor och lite sånt till kontoret och sen stannade vi på Gränby för att köpa stövlar till Lily. Vi hittade dock inga så det slutade med att vi åt middag på Gränby och beställde hem stövlar på nätet istället, haha. 

(null)

När vi kom hem landade vi i soffan. Vi tittade på de nya avsnitten av Sthlm Rekviem och efter det kollade vi på den nya filmen om Utöja som precis släppts på Netflix. Vi kollade på den Norska filmen direkt när den släpptes på appletvn och idag var det alltså dags för Netflix film om Utöja. Det jag "gillade" med den norska filmen var att man verkligen fick förståelse för hur länge det faktiskt pågick eftersom filmen utspelar sig exakt lika länge som själva attacken. Men det jag älskade med filmen var att svinet inte fick någon uppmärksamhet what so ever.. De nämnd inte ens hans namn. Grymt!! Är det uppmärksamhet han vill ha så är det uppmärksamhet han definitivt inte ska få... 
Netflix film var helt annorlunda. Den handlade om alltihopa från början till slut kan man säga och man fick mer inblick i allt runt om. Den var mycket bättre film men de går knappt att jämföra dem.. Man måste helt enkelt se båda! 

Nu tänkte vi iaf gå och sova. Imorgon väntar SOVMORGON! Lily sover hos sin farmor och farfar inatt och vi försöker njuta av att vara alldeles själva. Lily somnar ju oftast ganska tidigt på kvällen och sover sen hela natten så vi är ju vana att få ganska mycket kvalitetstid på kvällarna så än så länge märker vi mest att Hugo saknas.. Imorgon kommer det nog dock att kännas lite tomt efter Lily! Men jag ska försöka att njuta fullt ut. Vi träffar ju henne igen imorgon eftermiddag och blir saknaden för stor så är det ju faktiskt bara att åka dit och pussa på henne! 

Sweet dreams bloggen!