Tandläkaren!

Imorse kom Wilton och Musch hit till frukost! Kl 11 lämnade jag dem + Lily och Hugo här hemma för att åka till tandläkaren. Mina tänder mådde allt annat än bra (vilket var ganska väntat eftersom det var jag själv som ringde och bokade tiden på grund av ilande tänder lite överallt).. Från och med nu är det inget godis, om jag vill dricka mitt glas citronvatten och min kära juice på morgonen så skulle jag tydligen göra det i sugrör (!!!), jag ska helst borsta tänderna 3 ggr om dagen med en särskild tandkräm och däremellan ska det Fluxas 2 ggr. Sen ska jag tillbaka till tandläkaren var 3:e månad för att lägga på ett skyddande fluorlager på tänderna för att tänderna ska få chans att laga sig och vila lite. Det var inga hål men emaljen var väldigt skadad och det trodde tandläkaren alltså att berodde på att jag dricker citronvatten och juice på morgonen och sedan satsumas, apelsiner och citronvatten under dagen. Jag äter (oftast) inget godis i veckorna av den enkla anledningen att det har ilat så mycket när jag gjort det men dessvärre desto mer godis på helgerna. Nu ska det minsann skärpas till ytterligare! Jag fick upp en bild på mig själv som 35-åring i löständer (kryddarn!!) och insåg att vi på riktigt ska ha våra tänder tills vi dör.. Är det ett ta-hand-om-tänderna-år tandläkaren vill ha så är det ett ta-hand-om-tänderna-år hon ska få! Jag kanske kan lyckas slå två flugor i en smäll? Det här kanske är värdens bästa diet?! Time will tell.

Efter tandläkaren hängde vi bara hemma någon timme och sen åkte vi en liten sväng för att köpa någon leksak till Wilton och hämta ut några paket på posten.

Bästa hänget! Så sjukt kul att vi hade dragit på oss Adidas-dressarna båda två (eller rätt ska vara rätt; alla tre!) utan att vi styrt upp det. Väldigt roligt är det också när man ser hur olika den sitter på oss. På musch sitter den bra... och på mig har byxorna någon konstig trekvartslängd. Att vara "lång" är inte alltid så lätt, haha. 

(null)

Lily hade tofs-premiär idag! Sötaste lilla Lily!

(null)

I eftermiddag så kom Eva och Christer (svärisarna) över en sväng för att hänga lite med kidsen. En stund senare kom Johan hem också! Det är alltid lika mysigt när man ser hans jobbil svänga in på uppfarten!