Smutsfia!

Världens finaste skitade ner sig rejält när vi var ute idag. Men lika glad för det var hon! Smutsiga barn är lyckliga barn. 

(null)

Jag får alltid lika mycket kryp i kroppen när jag hör föräldrar säga "Var försiktig med dina kläder!" "Tänk på att du har kalaskläder på dig!" Barn ska leka och barn ska få skita ner sig utan att det är hela världen.. Om så finklänningen blir lite smutsig, so what?! 
Det är verkligen svårt att få rent vissa fläckar och vanish/ta bort används numera litervis hemma hos oss men jag slänger hellre något plagg ibland som inte gick att rädda än att inte låta Lily leka. Jag förstår att det blir värre och värre och att en 9-månaders är lugnet före stormen när det gäller att skita ner sig men jag skulle aldrig ta på henne kläder som jag var så rädd om att det skulle vara katastrof om de blev förstörda. Om det nu var något särskilt plagg som jag var extra rädd om så skulle jag väl bara ta med ett ombyte att byta om till innan röjet, men kläder skulle aldrig få stoppa henne från att leka. Kläder är värdsliga ting! Men SÅÅ roligt också.