Skruttunge!

Liite saknig blir man allt när man går in på Musch blogg och får syn på den här gullfian från igår.. Musch hängde hos mami igår kväll så kusinerna fick busa massor igen! 

(null)

Btw.. Ni vet att man ibland säger skrutt och skruttunge och sånt om sina barn..? Det är ju helt normalt, haha. Men så när jag träffade Johan så fick det en helt annan innebörd för han kallar nämligen ’fiffi’ för ’skruttan’. Vem gör ens det?? Iaf, toppen av detta var när vi skulle gå på Lilys första babysim i mars. Vi glider ner där i poolen och så ställer vi alla oss i en ring för att sjunga "välkomst-låten" som vi kör varje start. Redan där undrade vi var tusan vi hamnat, vi är inga riktiga stå-i-ring-och-sjunga-människor haha. Men så börjar instruktören sjunga och sången går enligt följande: "Skruttelutteli skruttelutteli, vad heter du? Lily! Lily, ja Lily så heter du. Waoo waoo waoo!" Alltså vi kunde inte ens kolla på varandra för det var så himla roligt.. Här står vi och sjunger om skruttan i en ring på babysim, inga konstigheter! Värt att tillägga är att Lily absolut älskar den låten nu, det är hennes absoluta favoritsång. I somras tyckte inte Lily om att åka bil ett tag.. då var Skrutteli-låten det enda som fick henne på bra humör, haha! 

Idag är det fredag och jag ska göra allt jag kan för att vila järnet idag när Lily är hos sin mormor. Sen har vi en mysig helg framför oss, härligt! Hoppas ni alla får en fin fredag!