Pickaboo och kör!

När vi handlat mat i tisdags stannade vi till på Pickaboo på vägen hem till mami. Där hittade jag ministolar i exakt samma modell som de vi redan har på altaren på framsidan så de kunde jag ju såklart inte gå ifrån. Hur gulligt med matchande barnstolar?!?? Wilton invigde den ena i vagnen och han satt som en kung, haha! 

(null)

Sen åkte vi till mammas lägenhet för lite chill och lunch. 

(null)

Där blev det goshög i sängen!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Klockan 17 började mamma jobba så då åkte jag och musch plus barn till Erikslund en sväng för lite shopping. 

(null)

(null)

Efter någon timme åkte vi till mammas jobb och var med på kör sista timmen och Lily sken som en sol varje liten sekund vi var där. Hon älskade när alla sjöng och klappade händerna! Alltså Gabriellas sång ger mig rysningar varje gång, och lite extra när det är flera hundra som sjunger den samtidigt. Så vackert! 
Det är sjukt hur man förändras med barn. Innan var det liksom (till största del) min lycka som var avgörande för hur jag mådde. Nu kan jag må jättedåligt men sen ser jag hur glad och lycklig Lily är och hur hon lyser av lycka och vips så var även jag lycklig ända ut i tårna! 

(null)

(null)

(null)

Efter kören blev det kvällssaga för barnen och när de somnat fick vi äta ost och kex i lugn och ro och bara sitta och prata hela kvällen. Så mysigt med riktig kvalitetstid med sis och mami! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh vilken mysig dag!