Höst!

Goskusinerna. När man hittar gulliga bilder på Pinterest och copy-paste:ar dem rakt av. Äntligen fick vi användning av gamla skyltmaterialet från när jag jobbade på Vila, haha. Så fin väska ju!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Världens bästa svärmor kom och hämtade Lily vid lunch idag. Så fort de åkte hemifrån så bäddade jag ner mig i sängen och låg där i nästan fyra timmar. Tusen tack Eva för den eftermiddagen! 

Jag håller på deppar ihop lite.. jag erkänner det. Jag brukar verkligen kunna hitta ljuset för det mesta men jag pallar inte detta längre. Allt jag vill är att hitta på roliga saker med Lily om dagarna och bara njuta av att hänga tillsammans och sen vara en energisprudlande supergirlfriend när boyfriend kommer hem från jobbet och göra massa skoj på all ledig tid. Istället orkar jag knappt ta mig upp ur sängen pga smärtorna och har energi som en snigel (om nu dom har extremt dåligt med energi). Det är liksom som att livet ger en bra saker hela tiden men att endon sen kommer och snuvar en på allt kort därefter. Jag kunde slutföra min utbildning och fick jobb på världens bästa arbetsplats (Svensk Fast i Gävle), men så blir det akutoperation och sjukskrivning kort efter anställningen och där i sjukträsket blev jag kvar. Jag träffade mannen i mitt liv men just nu känns det mer som att han är anställd som ett hembiträde här hemma än att vi får chansen att faktiskt njuta av tiden tillsammans.. Livet gav mig det barn jag aldrig trodde att jag skulle få men nu får jag knappt chansen att njuta av henne känns det som för att allt liksom hamnar åt sidan när den där helvetessjukdomen gör att man måste ställa om sitt fokus till "ta sig igenom dagen" och ingenting annat. Leva? Vad är det för något?
Fucking jäkla skit. Fy fasen vad jag hatar detta. Du som är frisk; ta 10 minuter till att bara sätta dig ner och vara så himla tacksam för det nu. Det om något är det absolut bästa du kan få i livet och det borde verkligen uppskattas. 

http://bullmamman.se

❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Evelina Nilsson

Linda Fors

💕💕💕

Svar: 💗💗💗
Evelina Nilsson

Matti & peewee

Världens bästa eviis4❤️

Svar: ❤️😘
Evelina Nilsson

Endo-Sandra

Tänker på dig❤❤❤❤

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Evelina Nilsson

Selma

Bästa Evelina ♥️♥️♥️ Lilly är lyckligast i världen att hon fick just dig som sin mamma!

Svar: Gulliga du! ❤️
Evelina Nilsson

Lovisa

Imorgon kommer bli en bättre dag fina du ♥️

Svar: Sötaste! ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson