Försöker vara positiv!

Min hy har varit lite halvtaskig ett bra tag nu men äntligen börjar den ordna upp sig igen *peppar peppar*. Min hy har gått upp och ner sedan jag fick endometrios-diagnosen för typ 8 år sedan och när jag började gå på så mycket starka mediciner. Vissa perioder har jag typ acne och sen vissa perioder så slipper jag det. Såklart är det tråkigt när det ploppar upp massa prickar överallt men på något sätt får man försöka vända det till något bra. Jag är verkligen så himla glad när hyn är fin (hatar ärr dock..) och det är nog för att jag i perioder har ganska dålig hy. När man hade fin hy jämt tänkte man ju liksom inte på det.. 
Jag skulle såklart helst radera bort allt dåligt i livet om jag kunde men eftersom det tyvärr inte går så får man vända det till något positivt och det försöker jag alltid jobba med. (Nästan) allt dåligt går att vända till något bra, det är bara mer eller mindre svårt. Endometriosen kan jag dock inte hitta något positivt kring över huvud taget hur mycket tid jag än lägger på att försöka men vissa saker som den påverkar kan jag lyckas vända.. Man uppskattar allt det bra i livet 10ggr mer efter en dålig smärtperiod eller liknande. Hade jag varit frisk så hade jag inte uppskattat en promenad på samma sätt som jag gjorde idag utan då hade det bara varit en promenad i mängden. Men nog tusan får man jobba vissa dagar för att hitta något positivt med allt det dåliga...

(null)

Matti

❤️❤️❤️

Svar: 😘😘😘
Evelina Nilsson

Anonym

Du är en hjälte som har en styrka och ett positivt tänk som jag inte känner maken till!

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson

Anonym

Min älskade hjälte och superkvinna! Jag vet ingen på den här jorden som är så bra på att vända mörkt till ljust som just du! Du är en hjälte mitt hjärta! Älskar dig!

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson