Far och fläng-dag!

Idag har vi farit och flängt en hel del.. Jag, Hugo och Lily åkte hemifrån mot Gävle vid 12 idag (Johan skulle iväg med en av deras leverantörer i helgen så han kunde inte följa med). Vi stannade en snabbis på köpis när vi kom till Valbo och sedan åkte vi och hejade på min fina vän Anna och Linus lilla bebbe. Pluttisen var lätt den sötaste nykläckta bebisen jag någonsin sätt! Sjukt gullig!! 

Efter lite bebisgos hoppade vi in i bilen igen och åkte till stugan en sväng för att hämta lite grejer som vi glömde när vi packad ihop stugorna för vinter. Det såg så himla härligt ut när jag svängde in på vår väg och åkte efter stranden. Alla tre stugorna mådde strålande och det var skönt att se! 

(null)

(null)

Sen åkte vi vidare mot Hedesunda och väl där stannade vi till en snabbis för att heja på Fia med familj innan vi åkte vidare till dagens slutdestination: papi och Maria. Där var nästan hela gänget så det var så mysigt att komma dit. Vi sågs vid 16 och så bjöds det på svingod tacos-middag ute i deras underbara uterum. 

Nu kom vi precis in och jag har bäddat ner mig i sängen. Lily ville tydligen sova mellan sin morfar och extramormor inatt så jag och Hugo kör barnfritt! Lily somnade så gosigt i Marias famn med en mys-Selma alldeles intill. Åh vad gulligt det såg ut! 

(null)

Nu är det dags att sova minsann.. Sweet dreams!