B1 och B2!

Älsklingarna har minsann haft roligt tillsammans idag! Dom är verkligen så himla urgulliga tillsammans så man bara smälter när man ser hur de skiner upp i varandras sällskap. Finaste älskade barn! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Btw så har jag (eller rättare sagt Lily) två problem inför den kyliga hösten och vintern. 
Problem nr 1: Lily avskyr strumpor. Enda sättet att få henne att ha strumporna kvar på fötterna är att ta på henne skor som hon omöjligt kan dra av. Strumpor, tossor, raggisar, vissa skor, you name it och hon lägger ner hela sitt liv på att få bort dem från fötterna.. Vad ska man ta sig till?
Problem nr 2: Lilys tumme. Hon har ju ratat napp sedan dag ett och hon blev en suga-på-tummen-tjej istället. Hon vill verkligen suga på tummen (höger tumme, alltid) och samtidigt hålla i sin lilla kaninsnutte i den andra handen och trycka den mot ansiktet så där supermysigt för att kunna somna. Att ta vagnpromenader verkar bara vara att glömma från det att kylan har kommit för att stanna, såvida hon inte helt plötsligt börjar nöja sig med att sitta stilla utan att något händer. Än så länge är det "röra sig fritt och hitta på vilka hyss man vill" eller "sitta stilla och sova" som gäller. Att sitta stilla i vagnen vaken är ingen jättesuccé. Tanken att klippa av tummen på högervanten har slagit mig så att det är fritt fram att suga på tummen, men när hon väl somnat och tummen åker ur? På med en hel vante? Det måste ju finnas föräldrar som har stött på samma problem. Lösning någon?