Att få Lily att somna och lyckans lycka!

Nästan hela den här veckan har Lily somnat redan vid kl 18 och sen sovit i 12 h i sträck! Hon har extremt svårt att komma till ro och somna på kvällarna när vi är borta och när det liksom händer saker runt omkring henne, då är hon alldeles för rädd för att missa något och har inte alls tid att sova. Men hemma när hon kommer in i sovrummet där det är lugnt och stilla vet hon liksom vad som gäller och där somnar hon oftast väldigt snabbt. Vi lägger henne alltid i stora sängen där hon somnar med någon av oss men så fort hon somnat flyttar vi över henne till sin säng. Vissa kvällar somnar hon samma sekund som man lägger ner henne medans hon andra kvällar vill att man sjunger eller pratar henne till sömns. När hon har lite svårt att komma till ro så pratar jag om våran dag som varit från morgon till kväll samtidigt som jag säger att hon absolut inte måste sova. "Vi ska bara ligga och mysa och prata ett tag men vi ska inte sova... men OM du nu skulle blir trött och somnar trots att du inte vill så är det helt ok. Då ses vi igen imorgon och fortsätter äventyren då!" Funkar typ varje gång haha. 

(null)

(null)

Tänk att det kan rymma så galet mycket kärlek i en sån här liten kropp. Vilken glädjespridare och lyckobooster hon är. Det känns liksom inte som att jag plockade bort kärlek från någon annan i mitt liv när hon kom till oss, så jag vet inte riktigt vad all den kärleken jag känner till henne användes till tidigare, men hjälp vad man älskar sitt barn alltså. Det är så fint men samtidigt så läskigt på samma gång att älska en människa så här mycket. 
Du, din pappa och din fyrbenta storebror är verkligen mitt allt! Min lyckobarometer skjuter i topp varje kväll när vi ska gå och sova och nästkommande kväll har lyckobarometern höjts ytterligare några snäpp. Ibland tänker jag att det nästan känns "rättvist" att jag är sjuk för det tar liksom ner mig och min lycka på jorden litegrann.. En människa brukar inte få vara hur lycklig som helst för då kommer det alltid något dåligt in i livet och förstör, men jag har ju redan mitt dåliga i livet med sjukdom osv. så då kanske livet låter mig få ha all min lycka ifred! Vi säger så.