Tunnbröd till frukost!

Som vanligt på helgerna så bjöd boyfriend på lyxfrukost.. Imorse fick vi nybakade tunnbröd. Alltså det var såå gott!! Jag har kommit in i någon period då jag är så galet sugen på allt som inte är glutenfritt.. Normalt så stänger jag bara av, har man celiaki så är det liksom ingen idé att ens tänka tanken på allt gott man inte får äta men det har jag tydligen glömt nu och börjar dregla bara jag får syn på en riktigt saftig kardemummabulle, lussekatt, riktig pasta, you name it... Det är sjukt att man inte kan få till glutenfritt bättre trots att vi kommit så långt med det mesta. Tunnbrödet imorse smakade dock exakt som vanligt bröd och var inte alls så där torrt och smuligt som glutenfritt alltid är. Jag hamnade helt klart i brödheaven! 

(null)

Efter frukosten packade vi ihop oss och gjorde oss redo för att åka till Hedesunda.. Lily ska ut på en liten turné. Johan har haft ångest för det hela veckan och min börjar väl smyga sig på lite också. Tre dagar utan våran lilla prinsessa. Hur ska det gå?? Hur ska vi klara oss?? Vi får försöka njuta av egentiden och vila upp oss riktigt. Vi vet ju att hon har det superbra där hon är och det är inte henne vi är oroliga för, det är oss själva haha.
Idag och imorgon ska Lily vara hos sin morfar och extramormor och sova där för första gången ensam. Imorgon kväll åker hon över till sin mormor och extramorfar och så blir hon där tills på tisdag em. Lilla skruttunge, vad mycket du får vara med om trots att du är så liten fortfarande! 

(null)

(null)

Linda (Johans kusins tjej)

Man kan ju undra varför inte min Magnus fått mat och bak generna som Johan fått 🤔😠😅
Iaf, måste tipsa om ett filmjölksbröd, gott, saftigt och håller sig de i ett par dgr. Dessutom enkelt någe nog att göra.

https://glutenfriastina.com/2014/05/14/kavring/

Ha de så bra/Linda

Svar: Haha Johan tog väl allt så det inte blev något över till någon annan 😝.. ”Han är ju duktig på att jaga iaf!” säger Johan haha.
Tack för tips! 👌🏼 Måste prova!! (Läs: måste ge receptet till Johan så han kan prova 😄🤦🏼‍♀️)
Evelina Nilsson