Tre random pics!

Våra kids fick så söta presenten när vi kom fram till Rottne i onsdags kväll (natt). Moa skämmer verkligen bort dom! Lilys kofta som låg i paketet var bland det sötaste jag sett.. Tack fina Moa! 

(null)

Barnen skötte sig btw exemplariskt hela bilresan i onsdags kväll. Vi åkte från Östhammar till Kungens Kurva först där vi gjorde ett middags- och lekstopp på Ikea och de var nöjda hela vägen dit (och även på Ikea). Efter middagen somnade de båda två och sov de resterande fyra timmarna till Småland och vid 00 rullade vi upp på våra favoriters uppfart. Våra elitbarn som alltid är så himla grymma!
Ett tag trodde jag nästan att jag skulle behöva vända och åka in till akuten istället i onsdags kväll för att det gjorde så himla olidligt ont i magen, men jag tog massa bonusmedicin och la mig i sängen och tillslut blev det under sån pass kontroll att paniken åtminstone släppte något.. Tillslut kunde jag somna även om det inte blev svinmycket sömn den natten pga smärtorna. På morgonen kom musch och Moa och hämta Lily hos mig när hon vaknat och så fick jag sova vidare någon timme.. När jag vaknade hade de förberett med ett varmt bad och fullt med tända ljus till mig. Man blir ju alldeles för ompysslad! 

Igår körde kidsen lekrace medan vi förberedde Babyshowern!

(null)

Och imorse när de skulle äta frukost så skulle de självklart sitta och hålla varandra i handen samtidigt.. 

Goaste, finaste små hjärtan! 

(null)