Supermom!

Mamman som alltid kommer som räddaren i nöden <3.. Efter mycket om och men så har jag erkänt och accepterat att det inte riktigt funkar längre (även om det tog sin lilla tid och även om det svider as fuck). Jag mår för dåligt och har för mycket smärtor för att kunna fixa vardagen som vanligt. Eva har hoppat in och hjälpt till massor den senaste tiden men eftersom det verkar hålla i sig så behövs det en lite mer "långsiktig" lösning tills smärtskovet ger med sig och då känns det tufft att vara beroende av bara en person. 
Det är många fördelar med eget företag såklart men nackdelen är ju att det är svårt att bara stänga ner en tid för Johan. Det funkar inte riktigt så. Allt hänger ju liksom på honom för att de anställda ska kunna göra vad de måste och han behöver vara på plats och ha koll på läget.. Han har varit hemma mycket också såklart och är verkligen världens bästa men för att vi båda ska klara detta tog vi tillslut beslutet att tacka ja till även mammas erbjudande om hjälp. Världens bästa mami och svärmor hoppar alltså in och får vardagen att funka för oss ett tag framöver nu och vi är evigt tacksamma för det! Ni är bäst!! 

Mamma kom imorse och blir kvar hos oss tills imorgon! Så mysigt! Både Hugo och Lily verkar trivas med att ha sin lilla mormor här. 

(null)

(null)

Linda F

💕💕💕

Svar: 💗💞💗
Evelina Nilsson

Anonym

Usch lider med dig. Hoppas verkligen det ger med sig snart💛💛💛

Svar: 💛💛💛
Evelina Nilsson