Nap, morfarhäng, babysim och thaimat!

Lilys nap idag var sötare än på länge! Tänk att det här BARNET inte är någon bebis längre och att hon låg i min mage för bara drygt 10 månader sedan. Svårt att förstå.. Gohjärtat!

(null)

På vägen till babysimmet åkte vi förbi pappa på jobbet så att Lily fick gosa med sin morfar lite! 

(null)

Och sen var det dags för babysim och idag fick vi sällskap av Eva då Johan var på kurs. "Vips så blev Lily ett halvår äldre!" sa svärmor efter babysimmet för att hon tyckte att Lily kunde så mycket och blev så stor när hon glänste så mycket i poolen med alla hennes skills, haha. 

(null)

Efter babysimmet fick jag äntligen thai till middag. Jag har varit sugen på det i flera veckor men inte Johan. Ikväll fick jag dock min vilja igenom och vilken lycka! Jag har sagt det förr men jag säger det igen; Östhammars Kyckling Sichuan (??) är top 10 det godaste jag vet och jag skulle utan tvekan kunna leva på det resten av mitt liv. Det är SÅ gott!!! Under vår mest hektiska rusttid förra sommaren så åt vi nog det i snitt två ggr/vecka och jag saknar rusttiden bara för matens skull, haha. I vanliga fall vinner ju hemlagad mat alla dagar i veckan men just thai går inte att få lika gott hemma som de kan.. Ah jag längtar tills vi ska äta det igen, haha!

Linda (Johans kusins tjej)

Måste ju bara hålla med dig om kycklingen, asgod 👏 min favorit har alltid varit dragon palace i Uppsala men nu börjar fasen den i Östhammar konkurrera. MEN Sichuan är kinesiskt, inte thai 😉

Svar: Aaah det var därför vi inte hittade den när vi var i Thailand 😅🤦🏼‍♀️ De hade aldrig hört talas om den när vi frågade på flera ställen och vi fattade nada.. Kinesisk alltså 🔝😝 Sjukt god!!
Evelina Nilsson