Lily 10 månader!

Lily har blivit 10 månader nu och hon fortsätter att växa och utvecklas i rasande fart. Hon står och går mellan saker hejvilt nu och hon tog sina första stapplande steg mellan mig och Johan på hennes 10-månaders dag i helgen... men krypa är fortfarande att föredra. Hon säger HEJ exakt 3749 ggr om dagen och hejar på allt och alla överallt. Utöver Hej så har ordförrådet utökats med Mamma, Tack, Hejdå och några gånger har vi hört ett Pappa (även om det kanske krävs en förälder för att höra de senare nämnda orden). Tre små riskorn har börjat leta sig fram i den så kallade tandraden och det är så gulligt så jag dör. 

Det är full fart på henne från att hon slår upp ögonen kl 06 på morgonen (då till ett alltid lika gulligt högt skrikande Heeeeej! ifrån spjälsängen) tills det att hon stupar i säng vid 18-19 på kvällen (efter ett gympapass i sängen för att riktigt göra av med den sista energin så att hon kan komma till ro och somna). Bada och äta är det bästa hon vet och det finns inget roligare för tillfället än att bli jagad i full fart! Paniken och glädjetjuten när man kommer tjoandes bakom henne är total. Pappan är fortfarande hennes stora idol och det är så fint att se lyckan i ögonen på henne varje dag när Johan kommer hem från jobbet. I övrigt så är det upptäcksfärd hela tiden för våran lilla skruttunge och allt går att göra till ett litet äventyr om man heter Lily.

Du prövar verkligen mitt tålamod nu för tiden och du kör bokstavligt talat slut på mig men det finns ingenting som får mig lyckligare än ditt leende. Jag kan vara helt slut och må sämre än sämst men så kommer det där underbara bubbelskrattet och vips så har man glömt att du sekunden innan drog ner favoritblomman från fönsterbrädan över dig själv så du badade i både vatten och jord och även dränkte ner hela soffan med smuts trots att jag sa nej sjuttioelva gånger innan. Du är hopplös och så himla underbar.
Världens bästa virvelvind! 

(null)