Lazy day!

Jag hade en riktig slappdag igår och ändå hade jag ondare än på länge igår kväll. Jag hamnade tillslut i badkaret i ett försök att få bukt på smärtan medan jag väntade in extramedicinen som skulle kicka.. Fy tusan vilken panik man får när smärtan blir sådär extrem. Föda barn är ingenting i jämförelse. 

(null)

Jag och Hugo tog en liten promenad på em för att få lite sol på oss. Hugo blir så himla lycklig när kopplet åker fram. Älsklingen som inte får promenera så mycket nu för tiden. Tur att han åtminstone kan vara ute på gården hela dagarna och busa med grannhunden Ludde genom staketet. Dom är sjukt gulliga tillsammans! Så fort Ludde kommer ut så skäller han och om Hugo hör det så springer han till dörren och vill också ut. Och sen sitter Ludde där vid tomtgränsen och viftar på svansen medan Hugo tar en halvtimme på sig att smyga fram till stängslet (trots att Ludde ser honom samma sekund som han kommer ut). Och sen springer de där fram och tillbaka.. och fram och tillbaka och busar och leker med varandra. Gullisarna! 

Middagen igår bestod av fetaostfyllda köttfärsbiffar och en magisk brunsås. Lätt värt att bryta vår pizza-måndagstradition till detta!

(null)


Matti

❤️❤️❤️

Svar: 😘😘😘
Evelina Nilsson