Annorlunda leksak!

Det finns barn som har vanliga leksaker och så finns det barn till mammor med endometrios som hänger hos läkaren stup i kvarten och som får massor av annorlunda leksaker av läkarna för att hålla sig lugna under undersökningen.. Det här är Lilys favoritleksak för tillfället som hon fått av en läkare på (världens bästa) Linné. Ni som vet vad det är för något, ni vet.. Haha!

(null)

Lily fick feber igår em och den håller i sig idag också. Hon är sig ganska lik och är på bra humör ändå även om hon är lite tröttare och slöare än vanligt. Hon har sovit ganska dåligt inatt så tillslut fick hon sova mellan oss. Hon har ju sovit hela nätterna i sin säng sedan hon var 3 månader och vi tycker att det är ganska skönt att ha det så men vid vissa undantagsfall så är det allt bra mysigt att gosas hela natten med henne också (även om större delen av tiden mest består av sparkar, armar och ben överallt och fötter i ansiktet).. 

Nu är Lily hos Eva och jag ligger och försöker vila upp mig! Dagens läkarbesök gick bra, skönt. Ikväll sänds äntligen brors match live så ikväll blir det hockeykväll hemma hos oss!!