The last day!

Imorse vaknade vi upp i en gosig hög alla fyra! Åh vad mysigt.

(null)

När vi gosat klart gick vi upp och hjälptes åt med att packa Josefins väskor.. När hungern smög sig på tog vi en paus i packandet och gick över till mami där det bjöds på frukost. 

(null)

Efter frukosten gick vi tillbaka till papi och packade klart det sista. Sen gjorde vi oss i ordning för en sväng in till stan.

(null)

Josefin hade lite ärenden att fixa med och några sista saker att inhandla innan hon åker tillbaka till LA imorgon. 

När mamma precis passerat 50 och är snyggare än mig och Jopplas tillsammans... Vilken sjukt fin (liten) mami vi har! 

(null)

Efter stan-hänget så åkte vi ut till Furuvik för att träffa våran lilla älskling igen. Åh alltså han är den sötaste bebisen jag någonsin sett (kanske inte riktigt ok att säga det som mamma men han är mycket sötare än vad Lily var när hon föddes)! Jag var för upptagen med att snuffsa bebis så det blev inga kort knäppta, förutom med musch kamera men de bilderna har jag inte..

Vid 18-tiden var det dags att åka hem till Hedesunda igen. Precis när vi kom hem till mami så kom Johan från Östhammar och joinade oss och han har minst sagt varit saknad. Åh det är verkligen en underbar känsla att man verkligen hinner sakna sin finaste boyfriend efter att ha varit ifrån varandra i (ynka) två dagar. Min finaste älskling!!! 

Kort efter kom även papi över och han hade med sig pizza. Vi har haft en jättemysig kväll ute på altanen hos mami. Det har mest varit skratt och roligt men några tårar har smugit sig fram också.. Jag försöker att vara tacksam för det här året som vi har fått njuta av att ha Joppla hemma men jag kan inte förstå hur jag ska klara mig utan henne under så lång tid. Antar att vi inte ses förrän till jul.. Då kommer Lily vara nästan ett år. Det är alltid jobbigt att säga hejdå och skiljas åt men det är faktiskt ännu jobbigare nu när vi har barn. Man vill bara att de ska få vara nära varandra hela tiden och inte missa massa tid med varandra. 

(null)

(null)

(null)

Nu är det dags att gå och lägga oss om vi ska orka upp imorgon. Jag har haft så galet ont idag så jag nästan ville åka in till sjukan i eftermiddags och bli inkopplad med smärtpump. Medicinerna har inte hjälpt särskilt bra alls. Det kommer garanterat komma en smäll efter att jag släppt av Josefin vid Arlanda imorgon men jag har lyckats nonchalerat och stängt av smärtan och härdat ut någorlunda. Man klarar att koppla bort ett tag men det kommer ju alltid efter... Det är hemskt att ha så här ont. Hoppas att jag vaknar upp med lite lägre smärtnivå imorgon. 

Sov så gott bloggen. Trevlig helg på er!