Svetlana!

Vid 16.30 idag hade vi tid hos bästa veterinären i Örbyhus. Åh dom är så himla underbara med både oss hundföräldrar och med djuren. Så himla goa. ALLA borde åka till dom med sina älsklingar! Det känns dumt att skicka hela bloggen till Örbyhus veterinär som ändå är förhållandevis små för jag antar att jag inte tjänar på det i slutändan om kundtrycket ökar (i det stora hela tror jag inte min blogg gör någon skillnad dock, haha) men jag vill att alla ska få samma proffshjälp som vi får med våran älskling.
"Nu är du lite smalare än sist minsann!" sa de så fort vi kom in och sen skulle de gulla med Lily allihopa. Och sen direkt vidare till Hugo för ännu mer gulligull. De brinner verkligen för djur (och människor) och det är så himla fint och tryggt. Hugo fick 1-års vaccin, fästingtabletter utskrivna och så kollade de hans öron som kliar (igen). Jag är ju en sån där dryg människa som ställer tusen frågor så tillslut fick jag kolla i mikroskopet på alla svampar och skit som de hittade i örat på Hugo. Så äckligt! Nu fick han iaf två olika behandlingar så förhoppningsvis blir han väl bättre snart.. 

Hur svettigt det är att ha Lily i bärsele i 32 graders värme i 30 min hos veterinären? Inte alls särskilt varmt faktiskt... 

(null)

Och nu när titsen även hamnar i centrum på bild så kan jag tala om att de minskat drastiskt i strl sedan jag slutat amma, om nu någon undrat (förmodligen inte en enda, haha). Mina bhar i strl 75F är det bara att lägga på hyllan. Nu är det tillbaka till mina gamla hederliga 70C igen - max. Det var kul så länge det varade med mina bomber men jag trivs faktiskt mycket bättre i mina "små". Bra, då vet ni det. Slut på tutt-info.