IVF på SVT-play!

Jag sitter och tittar på en dokumentär om IVF på SVT-play. Paret det handlar om gör behandlingen på samma ställe som vi gjorde vår ivf-resa, bästa Linnekliniken i Uppsala. Alltså det är utan tvekan de absolut finaste människorna som jobbar där. Alla var så himla gulliga och proffsiga! Jag ville typ flytta in där och bara mysa med alla gulliga människor hela dagarna, haha. Se dokumentären om ni är nyfikna på hur allt går till vid en ivf-behandling. Det känns som att det är en evighet sedan vi gick igenom allt men det är ju trots allt bara ett år sedan. 

De hade en betydligt tuffare resa än vad vi hade med många jobbiga besked och mycket tårar. Vår bild av ivf-behandlingen är nästan enbart positiva minnen. Vi hade på något sätt knappt vågat hoppas att det skulle lyckas så vi såg ganska "lätt" på det hela konstigt nog.. Vi upplevde inte riktigt någon psykisk press och inga tårar. Men lyckan när gravtestet visade positivt var total!! De hade liksom lyckats med det omöjliga kändes det som. Det var nog egentligen inte förrän då som vi förstod allvaret i det vi hade gått igenom med alla sjukhusbesök, sprutor, mediciner och ingrepp. Tänk att hela den resan gav oss denna lilla prinsessa! Häftigt! Det går inte en enda dag utan att jag känner sån otrolig tacksamhet över att få vara mamma! Det är inget man ska ta för givet.

(null)


https://nouw.com/_amandanilsson

Mosters älskade lilla prinsessa! Jag är också dagligen tacksam över att vi fått vårt lilla lyckopiller till familjen. 💕💕💕