Vår tisdag!

Vi har haft en lugn hemmadag. Johan och Lily var till jobbet en sväng på förmiddagen men sen har vi bara haft det lugnt och skönt här hemma. 

Lily äter mer och mer mat nu och hon absolut älskar det. När hon hamnar i matstolen blir hon alldeles lycklig! Det tar dock alldeles för lång tid att göra i ordning maten tycker hon och när maten tar slut blir det krokodiltårarnas krokodiltårar. Matvrak hej.

(null)

(null)

Jag har inte ens klätt på mig idag. Jag har glidit runt i sovtshirt och Johans tröja. Ibland är det ok. Jag brukar tillåta mig att släppa lite på allt i ett par dagar när jag känner att jag behöver en liten paus, men sen rycker jag upp mig och återgår till ordning och reda igen.

(null)

Vi mår faktiskt bra. Trots omständigheterna så rullar livet vidare. Vi är inte ledsna även om det såklart var sorgligt med missfall, men vi är inte såna som grottar ner oss i negativa tankar. Om det är bra eller inte att reagera så här har jag ingen aning om men vi väljer att se framåt. 
Jag känner mig ganska låst nu när jag inte ens får bära Lily men Johan har ju varit hemma igår och idag. Imorgon måste han tillbaka till jobbet så då hoppar svärmor in som lite assistans och på torsdag kommer mami hit. På fredag är jag på benen igen.