Våran morgon!

Det är allt bra mysigt att vakna av lyckotjut från lilla sängen på mornarna. När man tittar upp möts man av detta! Hon börjar bli mer och mer vild och tar sig fram på alla möjliga sätt nu så i veckan sänkte vi hennes säng så att hon inte ska kunna ta sig över kanten. 

(null)

Hon är alltid nöjd och på strålande humör på morgonen. Jag flyttar över henne till mig och så gosar vi och pratar ett tag. Det goa humöret håller i sig ända tills jag kommer tillbaka med nappflaskan efter att ha fixat ersättning i köket. De sekunderna det tar från att hon fått syn på nappflaskan till att jag hunnit lägga mig bredvid henne i sängen igen och fått in nappflaskan i munnen på henne är de längsta sekunderna i hennes liv. Det är först när hon ser nappflaskan som hon inser att hon är vrålhungrig och då kan hon inte vänta en sekund till utan måste få mat nyss! Hungrigaste bebisen ever, haha. Samma visa är det när hon äter vanlig mat. Den tiden det tar att ta ut skeden från munnen på henne, fylla på ny mat i skeden och sen tillbaka till munnen igen är hemska tycker Lily. Det värsta som kan hända är att hon hinner svälja innan den nya skeden med mat är på väg in för att fylla på mat i munnen. Det är inte lätt att vara superhungrig.. Om ni trodde ni hade problem så prova en dag i Lilys strumpor, haha.

(null)

Sötaste bebisen ever! Snart är hon ett halvår gammal! Gu vad snabbt tiden går. Men det blir bara roligare och roligare med henne för varje dag som går. Hennes utveckling är magisk att följa så jag klagar inte på att hon växer. Stora lilla tjejen. 

(null)