Våran måndag!

Imorse var jag återigen och tog prover. Sista provtagningen är nästa vecka, sen lämnar vi operationen och missfallet bakom oss en gång för alla. 

Efter sjukan gav vi oss ut på långpromenad. Vi hamnade på kontoret "som vanligt" och hängde med Johan och Eva ett tag. Jag har massor med promenadrundor som jag varierar mellan men under nästan alla promenadrundor så passerar jag torget och hamnen. Bor man så nära havet måste man ju se till att njuta av det så fort man får chansen! 

Årets första hallon från vår tomt! 

(null)

Johan fick bästa grillsällskapet! 

(null)

Sötskruttan!

(null)

(null)

Det har verkligen tagit sig i vårt växthus! Vi är minst sagt stolta över våra plantor! Vi har ingen aning om hur man gör men de växer och frodas så jag antar att man inte behöver göra så mycket mer än att vattna, haha. Vi ska äta egenodlade gurkor och tomter i oändlighet sen! Jag har aldrig varit särskilt intresserad av sånt här men helt plötsligt är det jättekul. Jag vet inte vad det beror på.. Åldern? 

(null)

(null)

Vi grillade till middag och åt den i uterummet. Jag är så glad att det fanns ett sånt när vi köpte huset!

När Johan la Lily klippte jag gräset och sen målade jag de tre grindarna som Johan har byggt till framsidan. Nu kom vi precis ur duschen och så har jag ätit lite yoghurt till kvällsfika. Hoppas ni alla haft en fin dag! 


Anonym

Blir alltid så glad av att läsa din blogg 💕 (ja inte när du har ont då, då är det mer igenkänningssympati
Kram på dig och din fina familj

Svar: Tack för den gulliga kommentaren! 💗🌸 Jag blir så glad 😃 Tråkigt att läsa att du också har det tufft ibland. Massa kramar! 💕
Evelina Nilsson