Tapetsering och familjemys!

Idag har Johan tapetserat Lilys rum här i stugan. Vi var till Sandviken i förmiddags för att köpa tapeter och den här gången fick Johan välja tapeter helt själv, haha. Det blev jättegulligt! 

Under tiden Johan tapetserade så hängde jag och Lily ute på gården i skuggan eller inne när vi ville svalka oss. Helt sinnes vad varmt det är!! Sveriges sommar 2018 kommer vi aldrig att glömma. När det blev för varmt så gick vi ner till stranden några gånger så att Johan och Lily fick svalka sig med ett dopp.

(null)

Oops lite flott på selfielinsen.. Den får duga ändå! 

(null)

Ikväll har vi varit till pappa och Maria. Johan skulle hjälpa dem med lite el i deras nya uterum och så blev vi bjudna på räksmörgås. Så mysig kväll! 

(null)

(null)

(null)

Nu har vi precis bäddat ner oss i sängen i stugan. Det var hela 24 grader när vi åkte hem för en liten stund sedan. Sick. Nu ligger vi nedbäddade i sängen och ska sova. Jag fick dispens till att ha telefonen i sängen ikväll.. När jag har för ont för att sova är det skönt att ha något annat att tänka på och då fyller telefonen en ganska bra funktion. Annars är vi fortfarande stenhårda med att ha telefonerna i ett annat rum när vi går och lägger oss och jag älskar det. Man sitter så mycket med telefonen om dagarna så det känns skönt att få kvällen fri och bara umgås och prata med varandra. Annars brukar jag ta paddan och pinteresta på kvällarna/nätterna efter att Johan somnat när jag inte kan sova. Gu vad jag älskar Pinterest. Man vill bara bygga massa grejer, gifta sig, klä upp sig, resa, fotografera, inreda och hitta på massa roliga saker när man suttit och kikat där ett tag. Gärna allt på samma gång. Är det bara jag som blir svintaggad på livet när jag pinterestar? Love it, haha. 

God natt gänget. Sweet dreams.