Sis och mami-dag!

Igår morse var jag iväg och tog prover efter operationen. Jag ska göra det varje måndag i tre veckor framöver men tack och lov gick det att göra på sjukhuset i Östhammar istället för i Gävle. Hoppas allt ser bra ut! 

(null)

Sen fick vi en akuttid till veterinären för att vi såg igår kväll att Hugos ena öga var skadat. Snälla veterinären i Örbyhus klämde in oss. Det var en skada på ögat som vi trodde så nu ska vi droppa tre olika sorters ögondroppar á 3 ggr om dagen i ögat i två veckor framöver. De trodde att det skulle läka och att han skulle få behålla synen så vi hoppas på det! 

Efter Örbyhus så åkte vi till Gävle och mötte upp systrarna. 

(null)

Vi tog en sväng i några butiker och sen fortsatte musch till BVC och bilbesiktning och jag, Joppla och Lily åkte till köpis ett par timmar. Jag hittade några riktiga fynd, kul! 

(null)

Vid 16-tiden åkte vi vidare till stugan. Vi köpte med oss pizza och godis och när vi svängde in på vår väg så såg vi musch och mami i backspegeln. Perfect timing! 

Den här madrassen är så himla risig men det är stugans bästa grej, haha. Den används flitigt av både hund och människor så den är inte toppfräsch direkt men den är så himla skön att dra fram på kvällarna och bara ligga och mysa. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade en så himla mysig kväll. Vi satt och pratade hela kvällen och vips så var klockan 02. Mysigt att dra ur det sista av tiden med Jopplas för på torsdag åker hon tillbaka till LA igen.