Rödrandigt och tacksam!

Jag har kärat ner mig i randigt.. Älskar kombon randigt och färg. Jag är ju sån där trött människa som typ alltid har (hel)svart på mig så när musch kom hit i en sån här tröja förra torsdagen, fast grön, så blev jag kär. 
"Åh vilken fin! Jag vill också ha en sån!" sa jag lite avundsjukt. Vips så hade jag den här tröjan i handen! "Vilken tur att jag köpte en grön och en röd då. Du får den röda!" Alltså musch är en av de mest godhjärtade människorna på den här planeten. Jag har väldigt många människor i min omgivning som bryr sig om mig helt otroligt mycket när jag inte är så pigg osv. men den som ändå tar priset i omtanke är nog musch (även om det är tätt tätt följt av alla andra). 
Fina goa lilla Muschen. Vad skulle jag göra utan dig. 

(null)

Och när jag ändå är lite kärlekskrank och allmänt tacksam över alla fina människor som förgyller mitt liv så kan jag ju lika gärna fortsätta... Våran lilla minimänniska. Att jag skulle älska vår lilla bebbe visste jag innan hon kom men att jag skulle bli så här lycklig av ett eget barn trodde jag inte. Det är som alla säger; om/när man väl får egna barn så förstår man vad kärlek är på riktigt. Det finns ingenting som kan jämföra sig med känslan av att få en liten mini-us. Att få vara mamma till dig goa lilla Lily är det absolut bästa som finns. Att du dessutom har världens finaste pappa och att jag ska få dela livet med honom resten av mitt liv är liksom guldkanten runt det hela. 

(null)

(null)

(null)

Jag är bara så himla tacksam för mitt liv ikväll och jag tror att det är extra viktigt att verkligen uppskatta allt det bra i livet när det samtidigt händer tråkigheter och när man inte riktigt är på topp! Jag försöker alltid att se och låta det positiva ta mer plats än det negativa. Ibland är det svårare än andra gånger men jag försöker alltid att dränka allt negativt i massa positiva saker istället. Man mår så mycket bättre då!  

Anonym

Suuuperfin tröja! Får man fråga varifrån? :)

Svar: Den är från HM! 🌸
Evelina Nilsson

https://nouw.com/_amandanilsson

Love you❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson