Fullpackad vagn!

Vi tog en prommis även ikväll. Jag mår bättre och bättre så det är skönt att komma ut litegrann åtminstone. Jag tar fortfarande ganska mycket mediciner men jag tar åtminstone mindre för varje dag som går så det är skönt. Snart är jag tillbaka på benen igen!
 
Ikväll promenerade vi bort till firman för att hämta lillbilen som har stått där sedan Johan gick på semester. Eftersom vi åkte två bilar till stugan sist så blev Sara (="stora bilen") kvar i Gävle när jag åkte in till sjukhuset medan Johan åkte hem till Östhammar med jobbilen. Gulliga pappa kom och hämtade våran bil i Gävle när jag blev kvar för operation eftersom man inte ska köra bil direkt efter op, så den bilen är kvar hemma hos dem. Imorgon ska Johan jobba en sväng så då tänkte jag, Lily och Hugo åka till svärisarna några timmar eftersom jag inte ska bära så mycket efter operationen och då behövdes lillbilen.. Men alltså orka mitt superlånga utlägg om varför vi hämtade bilen liksom?!? hahaha. Drygast. Jaja, nu står iaf lillbilen Sigge redo på uppfarten inför morgondagen.
 
Adaptrarna till bilstolen ligger i den andra bilen så vi packade på bilstolen på vagnen när vi promenerade till firman. Det blev en väldigt stilfull packning, haha!
 
 
 
En av Johans anställda kom förbi med en kyl-väst till Hugo igår som de hade haft till deras hund förut. Så gulligt! Hugo gillade den verkligen i den här hettan.  
 
 
 
 
 
Hugo älskar att rulla ner för sluttningar. Han liksom lägger sig högst upp och sen hasar han sig hela vägen ner, haha. Han har så mycket knäppa idéer för sig den där lilla hunden.
 
 
 
 
 
 
 
Vi var tvugna att gå in och skriva ut några noter också när vi ändå var vid kontoret.. Alla mina noter ligger nedpackade i flyttlådor med alla kontorsgrejer och det lär väl dröja ett tag till innan Johans kontor är klart ute i förrådet här hemma så att vi kan packa upp dem! Men det rummet är näst på tur när Lilys rum är klart så det närmar sig.