Fantastic four!

Idag har vi haft världens mysigaste syskondag. Vi möttes upp hos pappa alla fyra på förmiddagen och så har vi hängt där ute på altanen precis hela dagen. Brors åkte från Sthlm, jag från Östhammar, Musch från Furuvik och så Josefin från LA. Haha. 
Vi har haft en så himla underbar dag! Mina syskon är verkligen världens finaste människor och jag är stoltaste storasystern till dessa små hjärtan. Att hänga med dem är det bästa jag vet. Tack för en fin dag familjen!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ikväll har vi varit på Ögården och lyssnat på mamma som sjöng. Så himla fin kväll. Ögården är verkligen ett otroligt fint ställe. Vi satt utomhus och lyssnade på mamma som sjöng och spelade alldeles vid sjön. Dalälven glittrade i bakgrunden och så kom det en och annan båt som åkte förbi under tiden vi satt där. Sjukt fint och mysigt. Riktig sommarkänsla.

(null)

Nu kom jag precis hem till Östhammar igen påfylld med massa energi från dagen. Boyfriend är på korvfest och den drog igång redan vid 11 i förmiddags så vi får väl se hur bra han mår när han kommer hem, haha.. Jag har sagt till honom att jag inte låser upp extralåset förrän vid 02 så innan det är det ingen ide att han kommer hem för han får ändå inte komma in haha.. Han behöver ut och lufta sig tycker jag och ibland kan han behöva en spark i baken för att roa sig riktigt, haha! Jag dog när jag fick en snap av honom idag. 20 killar i badbyxor och massa barnpooler och skum i bakgrunden. Tydligen var det någon slags brännboll men istället för att springa runt en vanlig bana så gled man på en plastbana alldeles skummig och hal. Hahaha! 35+ men fortfarande barnsliga som 5-åringar! Älskart!