En dag i stugan!

Här kommer fyra bilder från idag. 

Jag fick min första blomma av Lily imorse. "Hon har plockat den själv (med lite hjälp)!" sa mamma när de kom med den. Sötaste! 

(null)

Lily äter gröt och pure tre ggr/dag nu, riktiga portioner, och hon absolut älskar det. Hon äter fortfarande ersättning också utöver det men hon tycker att maten är betydligt godare och roligare. Så himla go liten tjej! Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går. Hon är verkligen den finaste och bästa lilla solstrålen som finns. 

Det här är förmodligen en sån där bild som alla andra bara bläddrar förbi men jag tycker att den är så söt så jag dör. Hon låg och åt själv i sängen och sen nästa gång när jag gick och tittade till henne så hade hon somnat med nappflaskan (halvt) i munnen. Lillskruttan.

(null)

Goaste småkusinerna. Det känns ändå lite sjukt att de "bara" är kusiner. Vi har inte supernära kontakt med några av våra kusiner så därför känns det lite konstigt att Lily och Wilton är så "långt ifrån" varandra i släktträdet. Men att de kommer bli bästisar i framtiden är jag helt övertygad om. Det ska vi se till om inte annat, haha. 

(null)

Finaste Musch och finaste Lily i sin nya outfit direkt från LA och moster Joppla. Så gulligt!

(null)