Smärttopparnas smärttopp!

Igår kväll hade jag den värsta kvällen på länge.. Man tänker typ att det knappt kan bli värre med tanke på hur länge jag har varit inne i ett monster-smärtskov nu men hej, det var möjligt. Smärtan var brutal, jag tog extramedicin men ingenting hjälpte.. och tillslut kom smärtspyorna. Vidrigt. Johan var tvungen att jobba över och kom inte hem förrän vid 20 och Lily vägrade somna. Inte en bra kväll. Efter att jag hade tryckt i mig massa bonusmediciner så lyckades jag åtminstone trubba av toppen (även om jag var på väg in till akuten flera gånger för att ingenting hjälpte) men det "lugnet" höll inte i sig särskilt länge för efter det så fick jag på toppen av det migrän. Jag har haft ganska mycket problem med migrän när jag var yngre men nu är det evigheter sedan. Sist jag hade en migränattack var på min födelsedag när jag jobbade på Vila för typ 6 år sedan så det var inget kärt återseende.. Hoppas att det var en engångsgrej. Jag antar att kroppen blev alldeles överspänd av smärtorna och spyorna och efter den urladdningen så kom migränen som ett brev på posten. 

Idag har jag inte heller mått så bra men dagens mående känns som rena barnleken efter att ha genomlidit kvällen igår. En förlossning är ingenting i jämförelse. 

Vi tog oss in till Uppsala en sväng även idag för att handla de sista julklapparna (eftersom jag inte fick så mycket gjort igår, haha). 

(null)

Vi hann med en sen lunchdate också innan vi åkte hemåt igen! (Vi hade trevligare än vad det ser ut som, jag lovar! Haha!) 

(null)

Skönt att kunna sätta check på julklapparna! Vi har dragit ner på julklappar big time men fortfarande är det ju en del att köpa. Åh julafton är nära nu! Så himla mysigt!!!

Johanna

Stackare, jag lider verkligen med dig! 😩

Svar: 😔❤️😘😘
Evelina Nilsson