Rustfix!

Dålig uppdatering på bloggen = fullt upp i verkliga livet. Vi ska äntligen få "klart" på övervåningen! Det har varit sånt galet kaos där uppe. WIC:en och gästrummet har ju varit klart länge men gästrummet har ju förutom gästrum även varit förråd under tiden vi har gjort klart kontoret där ute och det har varit proppfullt med grejer.. I hallen har man nästan fått klättra över grejer för att kunna ta sig fram. Lilys rum har varit torkrum till tvätten.. Nu ska alla grejer sorteras där uppe och sen ut från gästrummet och hallen till förrådet vid kontoret och så ska golvet på plats i Lilys rum och hallen. Lite lister och dörrar så är övervåningen klar sen (förutom badrummet som är kvar att göra). Lily kan få flytta upp till sitt rum, vi kan flytta upp till gästrummet och vårt sovrum där nere kommer bli gästrum/lekrum. Så himla skönt! Huset kommer helt plötsligt kännas så mycket större! Jag kommer sakna vårat supermysiga sovrum där nere men det blir mysigt här uppe också! 

Nedervåningen rustade vi verkligen noggrant men övervåningen blev lite light-rustad.. Tapeterna var så himla fina utan massa hål och grejer på övervåningen så vi målade faktiskt direkt på tapeterna i gästrum, hall och Lilys rum bara för att bli klara. Hallen var ju stor från början men vi satte upp en vägg för att få ett extra rum till Lily där uppe eftersom ett av sovrummen blev walk in closet. I vårt sovrum är det strukturtapet och jag absolut avskyr strukturtapet men det får vara så tillsvidare.. Det var ju strukturtapet i hela huset när vi köpte det och det var fruktansvärt att få bort så vi tyckte helt enkelt att det var ok att ha den kvar i sovrummet bara för att slippa jobbet.. Den blev dock grå istället för lilaskimrande - thank god! 

Jag sorterar och sorterar... Det här ska alltså bli vårt sovrum! 

(null)

Johan lägger golv och springer upp och ner för att kapa parketten.. Det kan han behöva nu efter jul, haha! 

(null)

Golvet har kommit på plats i Lilys rum idag. Det ska bli så himla mysigt att göra iordning hennes rum sen! 

(null)

Nu vet ni iaf vart vi håller hus idag och vad vi har för oss.. Lily är hos hennes farmor och farfar tills imorgon så att vi kan kötta på (läs Johan köttar på, jag sitter ner lugnt och sorterar med superpain - ändå skönt att göra något och tänka på lite annat). Lily vinkade glatt hejdå till oss när de åkte. Hon börjar bli så himla stor och förstår så mycket! 
"Vi får se hur lång tid det tar innan vi saknar ihjäl oss efter henne den här gången.." sa Johan så fort de åkt härifrån. Gulligt.