Kvalitetstid med favvisar!

Vi har fått sovit gott inatt men det kan jag tala om att min kära mor inte har.. Lily har vaknat till och från hela natten och fina mami kom ner och hämtade med henne upp till sig när hon hörde att Lily var vaken! Lily är väldigt täppt i näsan på nätterna och hennes femte tand är på g så jag antar att det är det som stör hennes skönhetssömn.. Tack mami för inatt! Du är bäst!!! 

Jag började dagen med dessa trevligheter... Som vanligt är jag extremt svårstucken så de får alltid kalla in förstärkning och experthjälp men tillslut fick de ihop de rören de behövde. Det känns ganska struligt att hänga så mycket på sjukhuset som jag gör och dessutom vara extremt svårstucken. Dålig kombo. Jag ser alltid ut som en riktig junkie när jag åker ifrån provtagningar. Tur att jag inte är stickrädd åtminstone.. 

(null)

Musch och Wilton kom hit på förmiddagen och blev kvar ända tills ikväll! Så mysigt! Mami åkte hem innan middagen med vi fick åtminstone en heldag ihop allihopa.

Vad har vi gjort idag då? Vi har bakat lussebullar och haft en allmänt supermysig dag. Så mysigt med mami och sis-kvalitetstid. 

(null)

(null)

(null)

När Johan kom hem från jobbet gled han in som lekfarbror direkt.. Och barnen älskar det! Världens bästa! 

(null)