Full fart fredag!

Idag har det varit en fullspäckad dag och resultatet av det är en helt sopslut Evis med smärta from hell. Thank god för bonusmedicin... Ännu mer thank god hade det varit om den hade gjort underverk den där bonusmedicinen, men icke. Den kapar bara den absolut värsta smärttoppen. 

Älskling! <3

(null)

Johan var hemma med Lily idag medan jag var iväg på kurs hela fm. Efter kursen åkte jag hem och hämtade upp barn, hund och boyfriend, släppte av bf vid bussen som skulle ta dem till Eckerö och julbord och sedan åkte vi övriga vidare mot Hedesunda. Där mötte vi upp sis och brors hos papi och sen gick vi alla till Södra Brunn för att fika (för mig blev det sen lunch dock för det hade inte hunnits med förrän då kl 15..) Räksmörgås in my heart! Efter cafehänget gick vi tillbaka till papi och hängde och så småningom bjöds det på hemmagjord pizza till middag. Papis hemmagjorda pizza är något utöver det vanliga och en fantastisk fredagstradition från förr.. Mhhmm! 

Bästa sis och Wilton!

(null)

Hunkigaste männen i mitt liv (på delad förstaplats med Johan såklart)! 

(null)

Vid 20 åkte jag och Lily till Vinnersjö en sväng för att titta på luciatåg. Jag är uppväxt med det där luciatåget och har själv varit lucia där en gång i tiden så det var mysigt att vara tillbaka, det var många år sedan jag såg det senast! Lily satt med stora ögon och tittade under hela luciatåget. Hennes allra första luciatåg! Superfint!

(null)

Nu kom vi precis hem.. Det blir till att kika på en julfilm med värmedyna på magen och hoppas att smärtan så småningom lugnar sig tillräckligt för att jag ska kunna somna. Alltid detta moment 22. Jag behöver verkligen sova för att orka med all denna smärta hela dagarna men all denna smärta gör att jag har svårt för att sova. Vad gjorde man innan Netflix, Cmore, SVTplay och alla andra fantastiska påhitt. De är mina räddare i nöden for sure när jag behöver fokusera på något annat men samtidigt är fast i liggläge. Fast största räddaren i nöden är ändå alla dessa vidriga mediciner! 

Inte så värst uppåt tjej (sorry) men tack för idag! Vi har haft en supermysig dag!!