Bekännelse kring bebis..

Jag har en liten bekännelse så här innan jul... Jag har inte varit helt ärlig mot er! SORRY!
IVF:en och frysåterföringen som ni fick följa med på för någon vecka sedan var inte riktigt när jag sa att den var tidsmässigt.. Efter utomkveds/missfallet i somras så var ett nytt bebisförsök och mitt mående det enda folk pratade med oss om kändes det som. Trots att jag har en blogg där jag skriver om hela mitt liv (jag VÄLJER dock alltid vad jag vill dela med mig av så ni vet inte allt om oss även om ni kanske tror det, haha) så blev vi bara så himla less på att alla skulle vara så galet involverade i allt. Vi sa därför att vi skjuter det lite framöver för att få alla att backa lite, men i själva verket gjorde vi ett nytt försök så fort kroppen var redo för det. Allt som jag skrivit kring IVF:en stämmer såklart och det var exakt så allt gick till, det är bara det att vi gjorde den tidigare än när ni fick reda på det. Eftersom det blev missfall vid förra försöket så kände vi helt enkelt att vi ville hålla det lite för oss själva tills den mest kritiska tiden var förbi. Man vet ju aldrig säkert såklart men det är ju trots allt den första tiden som är mest kritisk..

Med andra ord är bebis i magen alltså inte helt ny utan vi har precis gått in i vecka 14! Så himla roligt!! Vi var på KUB-test i veckan och allt såg strålande ut, vilken lättnad!!

Låt mig presentera lilla mini: 7 cm lång från huvud till rumpa! Bebis är beräknad att komma 28/6 -19. Vi hoppas verkligen att allt går bra så att Lily får bli storasyster i sommar. Det är spännande och läskigt på samma gång men jag har en bra känsla! 

(null)

(null)


http://bullmamman.se

SOM JAG LÄNGTAR!!!😍😍😍❤️

Svar: 😍👏🏼👏🏼👏🏼
Evelina Nilsson

Linda

Åh vad roligt. Jag gick nyss in i vecka 16. Ska bli kul att läsa någon som är så nära en själv i graviditeten :) detta är våran första bebis

Svar: Men vad roligt! GRATTIS! 😍👏🏼 Hoppas du får må bra under graviditeten 😘
God jul! 🎄🎅🏼
Evelina Nilsson