Tvätta mattor!

Ikväll har vi varit hos Eva och Christer för att tvätta mattor.. Jag har alltid tänkt att när man har en skitig matta så behöver man köpa en ny men att tvätta mattor är ju en briljant idé och det gick hur bra som helst med högtryckstvätten. Hugo älskar våran vardagsrumsmatta och han springer in och rullar sig på den så fort han varit ute, särskilt när det har varit dåligt väder när han är sådär härligt ren... Jag behöver ju knappast förklara hur skitig mattan var men nu är den som ny! 

Lily har haft feber idag och så är hon väldigt snorig.. Det är hennes första förkylning. Vi hoppas att den går över fort! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Anna

Är du gravid igen?😀😀😀
Tyckte jag skymta en liten liten ut yktning på bilden på dig och Lily? 😉 Reagera bara för att du knappt har mage i vanliga fall. Men kan såklart vara bara en helt vanlig mage 😄 Inge illa menat!

Svar: Åh I wish, haha. Nej jag är inte gravid igen. Jag ser dock nästan gravid ut ibland när jag har hemska smärtskov av endometriosen för då blir magen supersvälld och just på den bilden är det nog det som är orsaken.. Men vi har planer på att göra ett nytt IVF-försök snart igen! 💪🏼💞
Evelina Nilsson