Nystart!

Jag köpte en ny almanacka idag.. Jag fick en impuls och hann in på Gränby en snabbis innan sjukhusbesöket. Jag kan verkligen snöa in mig på saker och för mig betyder ny almanacka en nystart. Jag kände att jag behövde någon slags nystart i livet för att nollställa allt i min hjärna lite grann och försöka "börja om" och blicka framåt. Jag har kommit in i en lite dålig spiral efter två ganska tuffa månader med två operationer, en hel del sjukhushäng och alldeles för mycket endosmärtor. Jag är nog lite mer påverkad av allt än vad jag själv velat inse. Jag känner mig inte så värst påverkad av allt psykiskt men kroppsligt känner jag mig bara helt urpumpad och tillslut följer tyvärr humöret med vare sig man vill det eller inte. Så då var det bara att pinna iväg och köpa en ny almanacka och hoppas att den hjälper till att göra skillnad. 

Det är helt sjukt hur jag fungerar med vissa saker. Det kändes på riktigt som en lättnad att få gå där i butiken och välja ut en ny, fin almanacka. Det är precis som att jag vill kunna titta tillbaka i den senare i livet och att den ska få mig att må bra (jag har aldrig tidigare suttit och tittat tillbaka i en gammal almanacka utan det är nog mest känslan jag är ute efter). Det kändes som att min nuvarande almenacka bara är full med massa sjukhusbesök, medicindoseringar osv. Det har hänt otroligt mycket bra det här året också såklart men det känns viktigare att få bort allt dåligt i en almanacka än att behålla allt bra.

Jag älskar fina skrivblock och äger precis hur många som helst. Jag bara måste köpa om jag hittar något fint fast jag har 67459 andra fina skrivblock där hemma redan som är helt oskrivna. Jag har alltid en plan att jag ska skriva något fint i dem när jag köper dem men sen kommer jag aldrig på något fint att skriva så blocken förblir tomma, haha. Men jag har dem hemma iaf och jag älskart. De bara ligger där och väntar på mig.

När jag skulle "flytta in" i min nya almanacka så gick jag igenom min gamla och tömde den och då hittade jag gamla ultraljudsbilder från när Lily låg i magen. Här var hon typ 8 veckor och 12 veckor har jag för mig (ish). Det känns fortfarande helt sjukt när man tittar på bilder från när jag var gravid och nu även dessa bilder... Hon har verkligen legat i min mage. Det var hon som var där inne hela tiden?!! Så himla coolt. 

(null)

Den nya almanackan "börjar" tyvärr med en kväll med extrema smärtor. Vilken tur att jag inte inviger den förrän imorgon... Den här kvällen räknas helt klart till den gamla. Men imorgon är det nystart big time. 

Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one! 

Anonym

Vi tror på 365 helt underbara dagar för en helt underbar människa! Du!!! Jag önskar dig ALLT gott det kommande året!!! Jag älskar dig, min skatt!

Svar: 💗💞💗
Evelina Nilsson