Nyckelpigor!

Vi har verkligen varit slöa idag. Lily har varit väldigt lugn och mysig, det händer liksom inte.. Hon har energiernas energi i vanliga fall och är överallt och ingenstans hela tiden så när hon ger mig en lugn dag är det bara att njuta och passa på att vila. Vi har sovit 1,5 h idag på dagen. Underbart och super-välbehövligt. Jag tänkte dock inte sova utan jag tänkte bara lägga Lily och sen göra ett litet städryck här hemma men så vaknade jag vips 1,5 h senare och insåg att även jag hade somnat. Vi låg alldeles omslingrade och gosades, så himla mysigt! 

När vi vaknade var Eva här. Hon hade med sig jättefina snittblommor och en uteblomma. Gulligast!

Det här är tredje dagen i rad i min fina randiga klänning! Jag skulle vara världens sämsta modebloggare, haha.

Tanken var att jag skulle ta en gullig spegelselfie men Lily kunde omöjligt slita sig från sina söta nyckelpigestrumpor. 

(null)

I eftermiddag fick jag tid till att städa här hemma. Nu är det fint inför helgen, så skönt. Gu vilket kaos det var.... Det var grejer precis överallt!!

Nu kom Johan precis hem från jobbet och snart kommer världens bästa mami hit för en sleepover. Vilken superfredag! Vi har åska och regn här idag och jag älskar det. Det är supermysigt ju och det passar fredagsmyset alldeles strålande! Hoppas ni får en fin fredagkväll!