No phone!

"Bloggpausen" har inte varit frivillig utan det har vi min kära mor att tacka för, haha. De var hos oss igår eftermiddag-kväll på middag och mys och när de åkte hem hade mami råkat få med sig även min telefon.. Med min telefon "styr" vi också vårt hem-internet så jag var helt avkopplad från omvärlden i typ ett dygn. Värsta dygnet i mitt liv... Haha nej då. Överdriiiv. Helt ärligt saknade jag inte telefonen särskilt mycket alls faktiskt men man inser helt klart hur beroende man är av den när man inte har den. Allt blir väldigt bökigt om inte annat. 

Iaf så hade vi en mysig kväll igår med mamma och Thomas och Musch. På dagen var jag och Musch (och bebbarna) in till Uppsala för lite shopping. Tanken var att vi skulle åka och bada också men det hanns inte med. 

Johan kom hem lite tidigare idag så att vi kunde komma iväg till stugan i skaplig tid. Så mysigt att vara här igen! 

Jag mår allt annat än bra för tillfället. Jag har supersuper ont och är otroligt orkeslös pga detta. Sjukt tråkigt och humör-sugande men vad ska man göra.. Låt oss hoppas att det vänder snart. Jag hatar att man tillslut blir så påverkad av smärtan så att man känner att man blir en sämre människa av det. Den känslan är hemsk... Nu ska jag iaf dra med mig en sovande älskling till sängen och pussa Hugo och Lily godnatt en sista gång. Hur dåligt jag än mår så är jag alltid lika lycklig och tacksam över att jag har världens bästa liv utöver sjukdomar och måendet. Jag är så himla glad för allt bra i mitt liv! 

Gosigaste hunden genom tiderna. Åh vad han älskar kärlek, närhet, mat och sin papi. 
Bästa bästa Hugo! 

(null)


Hoppas ni alla får en trevlig helg! Kram kram 

Mattis

❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson