Love and hate!

(null)

Alltså jag håller verkligen på spårar i kärlekskrank över den här lilla tjejen. Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går och jag förstår inte hur jag ska klara av mer kärlek. Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket min lilla familj betyder och jag är så otroligt tacksam för varje sekund med dem. Det värsta med att vara så galet kär i sin boyfriend är att han måste åka till jobbet varje dag, haha. Saknigast. 
Jag tycker det är så himla cheesy och drygt när folk ska ha hela sina förhållanden på nätet (det räcker väl med att man visar varandra hur kär man är, varför måste hela fb få veta det också liksom?) men just idag består mitt liv av: 
1. Smärtor från helvetet och dåligt mående big time. Jag och Lily har legat och gosat i sängen/soffan till och från hela dagen för att jag knappt pallar att vara uppe.
2. Lycka över att jag har världens bästa människor i mitt liv och min lilla familj gör att jag orkar kämpa på lite till, och lite till, och lite till.. 
Det känns som att nr 2 är lite trevligare att skriva och läsa om så jag orkar inte bry mig om att det är cheesy att skriva om love.. Sprida kärlek borde ju egentligen alltid vara något bra. Fasen så glad jag är för att jag har ett så bra liv i övrigt, jag hade förmodligen inte pallat att kämpa på annars. Endometrios kan verkligen knäcka vilken positiv kämpar-människa som helst.

Det värsta är all den energi som går åt till att bara ha ont.. att ständigt vara orkeslös och helt slut av att göra ingenting. Sånt himla waste of energi som man skulle kunnat använda till något bra. 
Det är också fruktansvärt vad långvarig smärta kan göra med hjärnan. Den maler sönder allt du tycker är viktigt och tillslut känner man sig bara otillräcklig. Livet med endometrios är verkligen ett liv med ständigt dåligt samvete. Man känner sig aldrig tillräcklig. Man har en bild i huvudet över hur man vill vara men man lyckas aldrig leva upp till den.
Och så är det jobbigt att inte se något slut på det. Man måste mata hjärnan med att ta en dag i taget men man springer lätt iväg i tankarna ändå och vips så ser man ett berg av smärta resten av livet och då vill man bara lägga sig ner och dö typ (inte ordagrant dock för jag skulle aldrig välja bort livet, men ni fattar)..
Det är också helt värdelöst att man måste ha att göra med svensk sjukvård. Jag är en mästare på att spy över sjukvården och det kan nog uppfattas som väldigt otacksamt (vilket det är) - men den är sämst och jag blir alltid på dåligt humör så fort jag ens tänker på den... Om smärtan står högst upp på listan på vad som suger mest energi i livet så står sjukvården på en solklar andraplats. 

Ok... Min tanke var att bara fokusera på punkt 2 men jag halkade tydligen in på punkt 1 ändå. Jaja, jag behövde väl få ur mig lite dålig energi I guess. Sorry för det! #schizofren 

Supertrion imorse!

(null)

M

❤️❤️❤️

Svar: ❤️😘
Evelina Nilsson