Weekend i Västerås!

Vi har haft ett supermysigt dygn i Västerås. Vi gjorde först ett stopp på Gränby på vägen till Västerås för att köpa inflyttningspresent till mami. När vi kom fram hämtade vi mamma på jobbet och sen åkte vi till ett köpcentrum (kan det ha hetat Erikslund tro...?) för att pricka av ytterligare några ärenden. Vid 16-tiden åkte vi till hotellet och parkerade bilen och checkade in. Sen tog vi vagnarna och promenerade bort till mammas lägenhet som var ca 10 min från hotellet. Åh vad mysig liten lägenhet hon hade fått tag på! Vi hängde där hos mamma och Thomas hela kvällen och åt tacos till middag. Supermysig kväll på alla sätt och vis. Vid 00-tiden promenerade vi tillbaka till hotellet och så bäddade jag och musch + barnen ner oss i de sköna hotellsängarna. Det var Lilys första natt på hotell och det gick alldeles strålande även om hon inte riktigt hade tid att somna igår kväll för att det fanns så himla mycket att utforska, haha! 

Imorse åt vi god hotellfrukost innan vi åkte och lyssnade på mammas "invigning" på det nya jobbet. Efter det gick vi ut och åt supergod lunchbuffé. Det var helt klart den godaste och bästa thaibuffen jag någonsin ätit. Sjukt fin och bra sushi också, älskart!

Kl 18 ikväll svängde vi in på uppfarten här hemma i Östhammar. Det var minst sagt ett kärt återseende att pussa på våra finaste killar igen. Jag fortsätter att ha extrema smärtor och tar väldigt mycket mediciner så jag är ganska slut efter helgen även om det har varit hur mysigt som helst. Men nu väntar sängen tidigt ikväll för att förhoppningsvis få sova bort lite smärta och för att fylla på energin igen... 

Hoppas ni haft en lika härlig helg som oss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)