En sämre dag!

Idag har den här lilla tjejen prövat mitt tålamod minsann. Egentligen tror jag inte att hon har varit så värst "jobbig" utan det är nog snarare mitt mående och en smärtnivå deluxe som dragit ner mitt humör till botten. Sista timmarna innan Johan kom hem från jobbet räknade jag ner.. Ibland måste man väl få ha såna dagar också. Men som vanligt vill jag bara väcka henne nu och gosas massor. Det tar alltså inte många timmar innan man är nollställd och vill fortsätta hänga igen med världens bästa lilla minimänniska.. 

(null)

Vi älskar våra äpplen från äppelträdet alla tre.. De är sjukt stora och fina. Hugo sitter snällt och väntar på att få en bit men Lily vet knappt vad vänta är när det gäller allt gott som man stoppar i munnen... 

(null)

(null)

Vid 12-tiden drog vi ut på en promenad jag och Lily. Hugo fick stanna hemma på grund av värmen. Lily var vaken hela långa promenaden men när vi svängde in på vår gata igen 1,5 h senare slocknade hon bara några hus ifrån vårt .. Det blev en skön nap hemma istället för under promenaden. Hugo sprang ut och la sig bredvid vagnen och Lily när vi kom hem. Alltså den här hunden är så genomgod så jag nästan får ont i hjärtat ibland. Goa älskade lilla Hugo. 

Vet ni vad han gjorde när vi var i stugan sist? Jag och musch stod i badrummet och gjorde oss iordning och mamma var i köket. Lily kröp runt lite överallt men vi hade ju såklart koll på henne. Rätt som det var tog hon sikte mot ytterdörren som stod öppen och där är det ett litet trappsteg ner till altanen. Vips så kom Hugo springandes dit i full fart och la sig framför dörrhålet så att Lily inte kunde ta sig förbi.. Jag och musch kollade på varandra halvt chockade och undrade om det ens var möjligt eller om det bara var en tillfällighet, men när han gjorde så ytterligare två ggr kort efter så kändes det som att han verkligen ville skydda henne från att ramla ner. Bästa bästa storebror! 

(null)

När Johan kom hem åkte vi och handlade lite och så köpte vi med oss hämtmat på vägen hem. Deras kyckling Chichuan (??) är godaste rätten de har. Den platsar nog in på min top-10 över godaste maträtterna som finns på den här planeten. Galet god. 

(null)