Barnledig och läkarbesök!

Idag tog vi en promenad på förmiddagen. När vi kom hem igen stod Eva på gården för att hämta Lily. Hon tyckte jag skulle få en ledig eftermiddag nu när jag inte mått så bra ett tag.. Gulligaste svärmor! 

Jag "firade" min lediga eftermiddag med att åka till Uppsala och träffa läkare. Woho. Inget nytt alls.. Lite vätska i buken men svårt att säga vad det är för något. Jag tog lite prover som jag får svar på nästa vecka, hoppas det ser bra ut. 

Natten till idag spenderades i badkaret med smärtornas smärta. Fy tusan vad vidrigt det är... Jag har mått lite bättre idag (med betoning på lite) men smärtnivån är fortfarande way too hög för att palla med egentligen. Jag drog på mig lite smink för att se lite fräschare ut än vad jag kände mig när jag skulle in till Uppis. 

Jag var hemma igen strax efter 16 och samtidigt som mig svängde boyfriend in på uppfarten. Vid 17-tiden kom Eva tillbaka med Lily och Hugo. De verkar ha haft en underbart mysig dag! Jag har inga problem alls att lämna bort Lily men det blir alltid ett kärt återseende när vi ses igen. Lilla pluttan!

Eva hängde här tills det var dags för Lily att gå och sova. Nu sitter vi i soffan redo att dra igång något på tvn.. 

Jag invigde min nya klänning som jag fick av Musch för ett litet tag sedan! - Jag förstod att du skulle säga "Åååh vilken fin, en sån vill jag också ha!!" när du såg mig i min, så jag köpte såklart en till dig också. Bästa finaste lilla Musch.

(null)