Vår söndag!

Vi vaknade 6.30 imorse och var supernöjda över att vi vaknade "pigga" så tidigt, tills vi insåg att det var för att vi fick en timme extra inatt. Vi tittade lite tv i sängen innan vi gick upp, åt frukost och sen åkte till huset vid 9. 

Jag har tapetserat klart sista sovrummet med renoveringstapet, Johan har lagt klart sista hallgolvet, Eva har målat taket i sista sovrummet och så har Johan och Christer dragit massa ny el. Pelletskaminen är på plats nu också. Så mysig! 

Vid 16 kom pappa och Jopplas till East så då åkte jag hem till torpet och mötte upp dom för att kika på brors match. Idag smackade bästa bror in tre excellenta assister och de vann matchen! Längtar tills vi kan åka upp och se en match live. 

(null)

Sorry för typ tredje soffbilden i rad men det är dagens enda bild... Så söta alla fyra, haha! 

Efter matchen åkte vi till huset en sväng och sen åkte papi hemåt till Hääs igen. Då åkte jag, Jopplas och Johan hem till oss och åt middag och tittade på film. Vi såg 'You are not you'. Jag är inte lika sjuk som henne såklart men jag kände igen mig i hennes känsla hela filmen rätt igenom. Sjukdomar är verkligen så fruktansvärda. Att vara fången i sin egen sjuka kropp måste vara det absolut värsta som finns!

Nu har vi bäddat ner oss i sängen och det är dags att sova. Hoppas ni alla haft en fin helg! 

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Haha åh, verkligen så söt bild!