Min födelsedag i bilder!

Jag har haft typ världens bästa födelsedag. Tack alla fina som kommit och firat mig idag! Nu kommer den största bildbomden som den här bloggen skådat så ni kanske förstår vad boyfriend skämde bort mig med i födelsedagspresent.. Jag har inte lärt mig den helt men det kommer väl. Tack tack tack! Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa boyfriend, världens bästa syskon, världens bästa familj och världens bästa nära och kära. 



När alla åkte hem blev syskonen med respektive kvar.. Då satte de Johan i heta stolen och ställde barnuppfostringsfrågor. Gu vad jag skrattade åt alla scenarion de satte honom i, haha! Men han blev godkänd och han kommer utan tvek bli den bästa pappan ever (på delad förstaplats med min papi då förstås).


Sen blev det pizza till middag... 


När vi ätit färdigt såg vi hur fin solnedgången var på stranden så vi tog med oss Mr Marshall, kubbspelet och några filtar och gick ner till stranden och hängde där någon timme. Killarna vann med 2-1 i matcher men det var jämt..


När vi spelat klart stod vi alla och tittade på den fina solnedgången och helt plötsligt var brors naken och i full fart ner i vattnet, haha. Knäppskallen! 

När alla gått in i stugan igen vågade även jag och systrarna dra av oss kläderna och ta oss ett dopp. Det var mitt första för i år (och förmodligen mitt sista) men det var faktiskt riktigt skönt! 


Nu har vi alla bäddat ner oss här i stugan och det är dags att sova. Jag är så tacksam för idag. Jag har gått på extramedicin idag för jag har verkligen haft svinont men förutom det hade jag inte kunnat haft en bättre dag.. 27 år verkar inte vara en så tokig ålder trots allt!