Making fun of kids!

I förrgår när vi satt och tittade på gamla foton hos mami så dök det upp många väldigt udda sådana. Som det här kortet till exempel. Who the fuck är hon i mitten? HAHAHA! Vi skrattade så galet mycket åt det här fotot. Älskade lillmusch! Så himla knäpp. Våran lilla Buddha.



Och en liten stund senare dök detta kort upp på mig. Josefin började genast driva med mitt babyface.. "Tävling! Gissa när pannan tar slut!" Samtidigt höll hon för pannan på fotot med handen och drog den sakta uppåt. "Nu kan man tro att det börjar ta slut men det är typ hälften kvar!" Hahaha! 
Har ni någonsin sett en större panna? Nej jag trodde inte det heller. Den är freakin' enorm! 


Och sen har vi brors.. Stackars unge!! På bild 1 ser han ut som en riktig snuskgubbe och bild 2: Är det där ens en frisyr?? Haha! Sjukt kul.


Och så hittade jag fulaste bebisfotot på mig.. Alltså på riktigt, kommer det ut en sån här ful bebbe i januari så trycker jag tillbaka den in igen! Jag ser ju ut som en sliten gammal tant i facet. "Torra barn är det värsta som finns och du ser verkligen supertorr ut!" Yes det var Josefin igen som kläckte ur sig den kommentaren. Tackarr. Men Johan var söt när han var liten så vi får hoppas på hans gener, haha!


Vi kunde väl vara lite söta ibland också.. Världens bästa lilla klan aka dom tre vännerna och Jerry! Nog för att min panna är huge men sisters; ni ligger inte långt efter! 


Vi har verkligen hur mycket kort som helst från när vi var små. Vi har hur många album som helst var plus en stor flyttlåda fullproppad med foton. Dessutom så finns nästan hela vårt liv med på film.. Sjukt hur det hanns med trots att vi är fyra barn på fem år. Men det är roligt att det finns kvar! Och det finns otroligt mycket fina bilder också, haha. "Alla tyckte att ni var världens sötaste barn!" säger mamma i försvar när vi skrattar åt oss själva som små. Fast det är ju galet roligt att hitta de "värsta" korten..

Lulu

Hahahha asså såå roligt inlägg 😂

Anonym

Jag står fast, ni var och är VÄRLDENS sötaste! 😝😂🤗♥️